"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tondiraba võrkpalliväljak on avatud veel kaks nädalat (0)
14. oktoober 2023
Pealinn

Sporti armastavad inimesed saavad jätkuvalt kasutada Tondiraba pargis asuvat rannavõrkpalli väljakut aadressil Varraku tänav 18 kuni oktoobri lõpuni.

„Ilmad muutuvad aina külmemaks ning selleks, et ka järgmisel aastal saaksid spordisõbrad võrkpalli mängida turvalisel ja mugaval platsil, peame varsti talveks selle sulgema. Kuid mõned nädalat saab veel võrkpallimängu vabas õhus nautida,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus hoolitseb kvaliteetse mängukogemuse ja väljaku hea seisukorra eest. Seetõttu enne talve võrgud eemaldatakse ajutiselt ja väljak kaetakse kattega. Need meetmed aitavad takistada liiva hajumist ja tagavad vajaliku kaitse varustusele ja väljakule ebasoodsate ilmastikutingimuste eest.

Sporti armastavad inimesed saavad jätkuvalt kasutada Tondiraba pargis asuvat rannavõrkpalli väljakut aadressil Varraku tänav 18 kuni oktoobri lõpuni.

Võrkpalliväljak avatakse taas järgmise aasta kevadel.

Selle sunnitud pausi ajal saavad võrkpalli harrastajad jätkata treeninguid Lasnamäe Spordikompleksis ja Lasnamäe Sportmängude Majas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.