"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Narvas hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur (0)
15. oktoober 2023
Pealinn/Pilt on illustratiivne

Täna õhtul kella 21 ajal sai häirekeskus teate, et Narvas Tallinna maanteel hukkus liiklusõnnetuses 42-aastane mootorrattur.

Narva politseijaoskonna välijuhi Inga Pärnaste sõnul juhtus esialgsetel andmetel õnnetus, kui mootorratas Yamaha sõitis tagant otsa punase fooritule taga seisnud sõiduautole Volkswagen.

„Kokkupõrke tagajärjel lendas mootorratast juhtinud 42-aastane mees rattalt maha ja sai niivõrd raskeid vigastusi, et hukkus sündmuskohal,“ sõnas Pärnaste. Sõiduautos olnud 25-aastane mees viga ei saanud.

Pärnaste sõnul jäi mootorratas pärast kokkupõrget pidama alles mitusada meetrit eemal. „Õnnetus juhtus linnas sees 50 km/h alas, kuid sündmuskohalt kogutud esialgne info viitab sellele, et mootorratturi sõidukiirus võis olla lubatust suurem. Kõik õnnetuse üksikasjad, sealhulgas nii mootorratta kiiruse kui ka seda juhtinud mehe võimaliku joobe selgitame alustatud kriminaalmenetluses,“ lisas Pärnaste.

Mootorrattur kandis nõuetekohast kiivrit. Õnnetuse ajal oli tee märg ja libe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.