"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA. Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub selle hooaja viimastele kepikõnnitreeningutele (0)
20. oktoober 2023
Pealinn/Pilt on illustratiivne

Lasnamäe Linnaosa Valitsus jätkab traditsiooniliste kepikõnnitreeningute läbiviimisega Lasnamäe parkides. Veel viimased trennid toimuvad oktoobrikuu lõpuni Pae ja Tondiraba parkides.

„On jäänud veel viimane võimalus, kus pakume elanikele treeninguid värskes õhus, hoolitsedes samaaegselt nii füüsilise kui ka vaimse tervise eest. Oktoobrikuu lõpus toimub selle hooaja viimane kepikõnnitreening, millele olete väga oodatud,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Pae pargis toimub viimane kepikõnnitreening kolmapäeval, 25. oktoobril algusega kell 11.00. Kogunemiskoht on Lasnamäe Linnaosa Valitsuse hoone ees (Pallasti 54). Tondiraba pargis toimuvad veel viimased treeningud pühapäeviti – 22. ja 29. oktoobril algusega kell 11.00. Kogunemiskoht on Tondiraba jäähalli parklas (Varraku 14a).

Treeningutel osalemine ja käimiskeppide laenutus on kõigile osalejatele tasuta.

Treeningud toimuvad vabas õhus, seega palume riietuda vastavalt ilmastikule. Küsimuste korral helistada telefoninumbrile: 645 7702.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.