"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PANE TÄHELE! Esmaspäevast sõidavad rongid taas Balti jaama (0)
26. oktoober 2023
Rongid sõidavad esmaspäevast taas Balti jaama välja. Foto: Albert Truuväärt

Esmaspäevast, 30. oktoobrist muutub läänesuuna reisirongide sõiduplaan. Tondi raudteeülesõidu ümberehitusega kaasnenud ajutised sõidumuudatused lõppevad, taas on käigus kiirrongid ning Turba, Paldiski, Kloogaranna, Keila ja Pääsküla liini rongid saavad sõita Balti jaamani.

“Alates uuest nädalast, 30. oktoobrist avatakse rongiliiklusele Tondi ja Balti jaama vaheline raudteelõik, mis tähendab, et kõik Turba, Paldiski, Kloogaranna, Keila ja Pääsküla liini reisijad saavad taas Balti jaamani sõita üksnes rongiga. Lisaks on käigus tagasi ka kõik Keila-Tallinna vahelised kiirrongid,” ütles Elroni turundusjuht Mariis Adamberg.

“Palume aga tähele panna, et remonttööde tõttu on kiiruspiiranguid ning seetõttu lisandub Tallinna-Pääsküla vahelisele lõigule 2 minutit sõiduaega.”

Sõiduplaan on leitav Elroni veebilehelt www.elron.ee ja peagi ka ooteplatvormidelt.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.