"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA. Lasnamäe kutsub 70.-80. aastate stiilis tantsuõhtule (0)
28. oktoober 2023
Lasnamäe LOV

Tantsuõhtud on Lasnamäe linnaosas saanud traditsiooniks. Järgmine tasuta tantsuõhtu on laupäeval, 4. novembril kultuurikeskuses Lindakivi. 

„Oktoobris toimus sügishooaja esimene tantsuõhtu, kus inimesed said omavahel tutvuda, suhelda ja tantsida. Ootan kõiki vanu olijaid ja uusi tulijaid tantsuõhtule, et veeta üheskoos tore õhtupoolik,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Tantsuõhtud toimuvad kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22). Üritused algavad kell 18  ja kestavad kuni kella 21-ni. Tantsuõhtud toimuvad 4. novembril  ja 2. detsembril. Õhtutele puhub hinge sisse õhtujuht ja plaate keerutab DJ.

Tantsida saab 70.-80. aastate populaarsete inglise, eesti ja venekeelsete tantsuhittide järgi. Üritusele on oodatud igas vanuses tantsuhuvilised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.