"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUB TEADA. Reisirongides saab kuni kevadeni jalgrattaid vedada tasuta (0)
31. oktoober 2023
1. novembrist saab Elroni rongidest jalgratta kaasa võtta tasuta. Foto: Pixabay

Alates kolmapäevast, 1. novembrist kuni 31. märtsini saab Elroni reisirongides vedada jalgrattaid tasuta.

Piletite eelmüügis säilib talveperioodil tasuline võimalus rattakoha broneerimiseks, et reisija saaks soovi korral kindlustada endale rattakoha olemasolu ka suurema täituvusega rongis, teatas Elron. 

“Talveperioodil saab Elroni rongides jalgrattaid vedada tasuta. Rongi tulles ei pea rattapiletit ostma, küll saab soovi korral rattakoha tasu eest eelmüügis broneerida – suurema täituvusega rongide C-alades on tipptundidel endiselt vähe ruumi,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. “Talvel saab rongis jalgrattaid vedada tasuta, sest rattapileti ülesanne ongi läbi aastate olnud kõrghooajal jalgrataste hulga reguleerimine rongide napis C-alas.” 

Ka talveperioodiks jäävad veebis www.elron.ee sõiduplaanidesse väljumiste juurde punased, kollased ja rohelised rattamärgid, mis näitavad rongi täituvust ja rattakohtade olemasolu. 2022. aastal oli Elroni rongidel üle 73 000 väljumise, kuhu jalgrattahooajal müüdi kokku üle 70 000 jalgrarattapileti.  

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.