"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine mänguväljakutel jagati tasuta 600 helkurit (0)
01. november 2023
Helkurid Kristiine linnaosas - kel vaja, saab võtta. Foto: Kristiine LOV

Kristiine linnaosa valitsus jagas 20.–31. oktoobrini linnaosa mänguväljakutel tasuta helkureid, et muuta pimedal ajal liikumine ohutumaks ja tuletada meelde helkuri kandmise olulisust.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe sõnul jagas linnaosavalitsus helkureid kolmel mänguväljakul aadressidel Kirsi 8a, Vaarika tänav 15a ja Tulika 64.

“Helkur on küll väike, kuid võib päästa elu. Selleks, et meie lähedased jõuaksid turvaliselt koju, saame ise väga palju ära teha, kandes ise helkurit ja hoolitsedes selle eest, et ka lähedased seda teeksid. Helkurikampaaniaga soovisime rõhutada helkuri kandmise vajadust,“ sõnas Riibe.

„Hoolimata rohkest tänavavalgustusest tuleb ka linnas liikudes end autojuhtidele nähtavaks teha. Helkurikandja on autojuhile lähitulede valgusvihus nähtav vähemalt 150 meetri kauguselt, see annab autojuhile piisava ajavaru, et hoog maha võtta ning jalakäijast ohutult mööduda,“ rääkis munitsipaalpolitsei vaneminspektor Christel Sootla. „Turvalisus algab eelkõige meist endist, meie käitumisest ja valikutest – kandes helkurit saab igaüks anda oma panuse,“ lisas Sootla.

Kokku jagati „Ole nähtav!“ kampaania raames ligi 600 helkurit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.