"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita haljasaladele istutati tuhandeid tulbi- ja laugusibulaid (0)
02. november 2023
Pirital pandi mulda tuhandeid lillesibulaid. Foto: Pirita LOV

2. novembril istutati Pirita haljasalade mulda tuhandeid tulbi- ja laugusibulaid, et kevadel saaks muru seest pea välja pista kaunid üllatused.

Pirita linnaosa valitsuse poolt istutati kokku 3000 kirglikku punast ja elegantset valget tulpi ning salapärast ja maagilist lillat lauku. Kevadel tärkavad õisikud loovad pilkupüüdva õhkkonna, mis meelitab liblikaid ja mesilasi.

Pirita linnaosa vanema Kaido Saarniidu sõnul: “Meie sooviks on muuta Pirita linnaosa kauniks ja rõõmsaks paigaks. Istutades täna sibullilli toome kevadeks värvi ja silmailu kohalikku linnapilti. Lilled toovad naeratuse näole ja aitavad tervitada uut aastaaega rõõmuga.“

Kevad on aeg, kus loodus ärkab ellu ja pakub meile imelisi hetki, kui lilled hakkavad õitsema ning loovad linnaosas värvilisi ja meeldejäävaid vaatepilte.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.