"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PILDID. Hingedepäeval süüdati tuhandeid küünlaid (0)
03. november 2023
Hingedepäev Kaarli puiestee pärnaalleel. Foto: Ksenija Kurs

Hindepäeval süüdati Kalamaja kalmistupargis ja Kaarli puiesteel tuhandeid küünlaid. Kalju kirikus andis Nele-Liis Vaiksoo Rain Rämmali saatel tasuta kontserdi.

Esimest korda süüdati hingedepäeval küünlad Kaarli puiesteel. „Kesklinnal ei ole selle erilise päevaga seonduvalt kuigi palju traditsioone, aga loodame, et ühine küünalde süütamine selleks kujuneb. Niimoodi saavad siit ilmast lahkunuid meeles pidada ka need inimesed, kes argipäeva õhtul kalmistule ei jõua,“ sõnas kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Vaata galeriid (22)

Küünalderivi asukoht kesksel Kaarli puiestee alleel on sümboolne. Just Kaarli puiestee ääres asus 14.–17. sajandil kõige esimene Tallinna linnamüüri taha rajatud kalmistu – Barbara kalmistu. Kalmistu kabel asus Kaarli puiestee ja Roosikrantsi tänava nurgal ning kalmistu krunt ulatus nurkapidi tänase allee servani.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.