"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA. Haabersti linnaosas pandi särama helkuripuud (0)
07. november 2023
Helkuripuu Astangul. Foto: Haabersti LOV

Tänasest säravad Haabersti linnaosas Kakumäel, Tiskres, Väike-Õismäel ja Astangul helkuripuud. Puudelt saavad soovijad võtta endale tasuta helkuri, et teha end pimedal ajal liikluses nähtavaks.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanovi sõnul tuleb pimedal ajal tuleb end liikluses võimalikult hästi nähtavaks teha, et ennetada jalakäijatega toimuvaid liiklusõnnetusi. „Tuletan meelde, et jalakäijad on kohustatud pimedal ajal kandma helkurit. Oleme liikluses tähelepanelikud ja üksteisega arvestavad,“ rääkis linnaosa vanem ning lisas, et helkurist on kasu vaid siis kui ta on kinnitatud nähtavale kohale ja autojuhil on võimalik seda märgata.

Linnaosa vanem Siljanov tuletas meelde, et pimedal ajal helkuri kandmine on kohustuslik. „Helkuripuude eesmärk on pöörata tähelepanu liiklusohutusele ning muuta helkuri saamine lihtsaks ja mugavaks,“ ütles Siljanov.

Helkurid on riputatud Kakumäel (Kakumäe tee 42) Tiskres (Hansu 2c) ja Astangul (Astangu 28) asuvatele puudele ja Nurmenuku keskuse ees asuva Haabersti linnaosa jõulukuuse aiale. Helkureid lisatakse nendesse kohtadesse jooksvalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.