"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lilleküla kooliõpilased käisid hoovidesse lilli istutamas (0)
09. november 2023
Väikesed rohenäpud ei karda lilledega mässata. Foto: Kristiine LOV

Lilleküla Gümnaasiumi kolmanda ja kaheksanda klassi õpilased istutasid eelmisel nädalal 350 tulbi-, nartsissi-, krookuse- ja kobarhüatsindi sibulat.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe sõnul on kooli lähedal kaks kortermajade hoovi, kuhu hiljuti toodi Tallinna kooliõpilaste valmistatud taimekastid. “Suvi läbi olid need rohelise pealinna minipargina Solarise juures, nüüd said uuteks kohtadeks Kristiine linnaosa hoovid.“  

Kokku istutati 350 tulbi-, nartsissi-, krookuse- ja kobarhüatsindi sibulat. Sibulad istutati Tedre 77a ja Tedre 81a asuvate hoovide lillekastidesse. Kevadel on plaanis kastid üle värvida ning pärast kevadlillede õitsemise lõppu istutada asemele lilli ja maitsetaimi.

Gümnaasiumi direktor Anu Luure väljendas rahulolu, et õpilased said midagi linna jaoks ära teha. „Kanname meie õppeaia entusiastide Kai Perteli ja Marianne Kulli eestvedamisel koos õpilastega pidevalt hoolt selle eest, et meie õppeaed ja kooli ümbrus oleksid ilusad. Üheskoos kasvatame taimi, istutame ja hoolitseme õppeaia eest.“ Looduse väärtustamine ja keskkonnasõbralik mõtteviis kuuluvat tema sõnul gümnaasiumi vaimulaadi juurde.

Sibullilli istutati sellel aastal veel Lille asumisse Kibuvitsa tänavale.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.