"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
JÄÄ PEALE! Laupäeval alustab tööd Lasnamäe Uisupark (0)
10. november 2023
Mis võiks olla lõbusam, kui üheskoos uisutamine? Albert Truuväärt

Lasnamäe võtab homme vastu talvehooaja alguse ning avab tavapärasest varem oma uisupargi.

„Mul on hea meel, et saame avada sel aastal uisuparki veelgi varem kui mullu. See annab lisavõimaluse meie linnaosa elanikele veeta vaba aega vabas õhus liikudes,“ ütleb ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Nagu tavaks, saab esimesel tunnil tasuta uisutada, silmarõõmu pakuvad elukutseliste etteasted.

Pidulik avamine toimub 11. novembril kell 13, kuhu on oodatud kõik huvilised. Avamisel esinevad tantsuga Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina ja Ivan Kuznetsov. Väiksemaid uisutajaid rõõmustab Pipi Pikksukk. Kohapeal on võimalik tasuta keha kinnitada maitsvate Kooker minipannkookidega.

Lasnamäe Uisupark asub Tondiraba pargis, aadressil Varraku 18 ning on avatud iga päev kell 10-21. Suurtel uisuhimulistel on võimalik soetada hooajapass, mis tagab piiramatu külastusega võimalusi. Tallinna seenioritel on võimalik tasuta uisutada esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 10-17.

Lasnamäe Uisupark plaanib ka sellel aastal pakkuda lastega peredele erinevaid üritusi, seega tasub hoida ajakaval ja tegemistel silma peal. Samuti ootab Uisupark uisutama kooligruppe. Koolidele on eraldatud tasuta jää kasutamise aeg E-R kell 8-17. Vajalik on klassi eelregistreerimine grupijuhi poolt. Registreerida on võimalik Uisupargi koduleheküljel lingil: https://koolidele.uisupark.ee

Kohale on võimalik tulla kasutades ühistransporti. Lähimad peatused on: Virbi, Loitsu ja Lendtähe, bussid nr: 44, 51 ja 65. Lasnamäe Linnaosa Valitsus tuletab elanikele meelde, et Lasnamäe Uisupargile lähim tasuta parkla on Tondiraba Jäähalli (Varraku 14) ees, kus on võimalik parkimiskellaga tasuta parkida 4h.

Avaürituse kohta leiab rohkem infot lingil: https://fb.me/e/xlhknYJsa

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.