"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TUNNUSTUS. Loodusmuuseumi seenenäitus võitis maineka turundusauhinna (0)
10. november 2023
Seenenäitus Eesti Loodusmuuseumis. Foto: Arno Mikkor

Eile selgusid Turundajate Liidu korraldataval konkursil TULImust aasta silmapaistvaimad turundusteod, kus Eesti Loodusmuuseum võitis külastajarekordi toonud seenenäituse turunduse eest tulemusturunduse kategoorias esikoha.

“Tulemusturunduse kategooria oli kõige tihedama konkurentsiga kategooria, kus said finaali teiste seas näiteks sellised suurettevõtted nagu Tallink ja Cirkle K suurepäraste turunduskampaaniatega. Nende edestamine oli väga suur üllatus,” ütles Eesti Loodusmuuseumi direktor Heidi Jõks. “Soovin tänada kõiki seenenäituse külastajaid ja märkajaid. Väljakutse üllatada oma sõpru millegi uue ja põnevaga järgmise aasta septembris 62. seenenäitusel on nüüd eriti suur,” lisas Jõks.

“Tänavuse seenenäituse nähtavus ja 37 aasta külastajarekord oli ka kogu muuseumi meeskonna jaoks suur õnnestumine ja turundusprofessionaalide tunnustus on tõeliselt tore üllatus. Oleme väga tänulikud,” ütles näituse kommunikatsiooni ja turundust korraldanud Viktoria Korpan.

61. seenenäitus toimus 7.-17. septembril Eesti Loodusmuuseumi hoovis. Näitusel eksponeeriti enam kui 150 liiki seeni ning seda külastas 8577 loodushuvilist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.