"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Loomaaed tähistas kakupäeva (0)
11. november 2023
Kakupäeval sai kuulda tarkuse ja teadmiste sümboliks peetud öökullide salapärasest elust. Foto: Mats Õun

Laupäeval, 11. novembril tähistati Tallinna loomaaias kakupäeva.

Vaata galeriid (58)

“Kõiki huvilisi ootame laupäeva keskpäeval loomaaia põhjavärava lähistel asuvale kullimäele. Vaatame otsa neile suurte silmade ja kohevate sulgedega ööaktiivsetele röövlindudele. Uurime, kuidas nad nii hästi kuulevad, nii vaikselt lendavad ja nii osavalt saaki püüavad ning arutame, miks on kakuisad poegade üleskasvatamisel asendamatud. Saame teada, kui palju on kakke meie loomaaias, Eestis, maailmas. Uudistame kakkude sulgi, mune, räppetompe. Saame osa lindude söötmisest ja elukeskkonna rikastamisest,” sedastas loomaaed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.