"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Lasnamäe Uisupark alustas talvist hooaega (0)
12. november 2023
Aleksandr Guzhov

Laupäeval, 11. novembril toimus Lasnamäe Uisupargi avamine. Rõõmsaid Lasnamäe elanikke võis kohata terves Tondiraba pargis.

Vaata galeriid (53)

„Oluline uuendus sellel hooajal on see, et lisaks kooligruppidele, saavad eakad elanikud tasuta uisutamas käia. Loodan, et kõik, kellel vähegi võimalik on, kasutavad seda võimalust ja püsivad vaatamata külmadele ilmadele füüsiliselt aktiivsed, aga ka terved,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Pidulik avamine toimus 11. novembril, kuhu olid oodatud kõik huvilised. Avamisel tegid tantsulise etteaste Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina ja Ivan Kuznetsov. Väiksemaid uisutajaid rõõmustas Pipi Pikksukk. Kohapeal oli võimalik keha kinnitada tasuta maitsvate Kooker minipannkookidega. Esimesel tunnil oli uisutamine ja uiskude laenutus tasuta.

Lasnamäe Uisupark asub Tondiraba pargis, aadressil Varraku 18 ning on avatud iga päev kell 10-21. Suurtel uisuhimulistel on võimalik soetada hooajapass, mis tagab piiramatu külastusega võimalusi. Tallinna seenioritel on võimalik tasuta uisutada esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 10-17.

Lasnamäe Uisupark plaanib ka sellel aastal pakkuda lastega peredele erinevaid üritusi, seega tasub hoida ajakaval ja tegemistel silma peal. Samuti ootab Uisupark uisutama kooligruppe. Koolidele on eraldatud tasuta jää kasutamise aeg E-R kell 8-17. Vajalik on klassi eelregistreerimine grupijuhi poolt. Registreerida on võimalik Uisupargi koduleheküljel lingil: https://koolidele.uisupark.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.