"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
SALLIVUSPÄEV: Õismäe lasteaialapsed õppisid teisi kultuure (0)
16. november 2023
Haabersti lasteaialastel käib täna kultuuriõpe. Albert Truuväärt

Tallinnas Õismäel peeti täna lasteaedade ühisüritus “Sallivuspäev”, mille eesmärk on propageerida liikumist ning toetada erinevatest rahvustest ja erinevaid keeli rääkivaid lapsi ning õpetajaid paremini eesti keelt mõistma ja rääkima.

Sportlikul ühisüritusel võtsid mõõtu Haabersti lasteaedade koolieelikud ja õpetajad,

Linnaosa vanema Oleg Siljanovi sõnul elame ajal, kus meie ümber on inimesi erinevatest rahvustest, kultuurist ning kes räägivad erinevaid keeli. “Üritus on toeks suhtlemisel ja eesti keele õppimisel. Kuna Sallivuspäev jäi kahe olulise rahvakalendri tähtpäeva, mardi- ja kadripäeva vahele, siis aktiivsed mängud olid tihedalt seotud nende päevade traditsioonidega,“ rääkis Siljanov.

Kokku võtsid üritusest osa igast Haabersti lasteaiast üks koolieelikute rühm ning üks külalislasteaia rühm Lasnamäe linnaosast.

Sallivuspäeva korraldas Tallinna Meelespea lasteaed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.