"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. Nõmme ja Vanalinna uisupargid alustasid uut hooaega!  (0)
19. november 2023
Ksenija Kurs

Pealinna koolid saavad jätkuvalt korraldada liuväljakutel tasuta liikumistunde, niisamuti on ette nähtud tasuta külastusvõimalused seenioritele.

Vaata galeriid (84)

Avamisel esines Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina ja Ivan Kuznetsov. Väiksemaid uisutajaid rõõmustas Leiutajateküla Lotte. Esimesel tunnil uisutamine ja uiskude laenutus olid tasuta! Lisaks sai nautida maitsvaid Kookeri minipannkooke, mis valmisid otse uisuväljaku kõrval. 

Peale avamist on Nõmme Uisupark avatud iga päev ja iga ilmaga kella 10-21!

Vaata galeriid (53)

Pealinna koolid saavad jätkuvalt korraldada liuväljakutel tasuta liikumistunde

Uuel hooajal on kooligrupid oodatud liuväljale eelregistreerimisega esmaspäevast reedeni kell 8-17. Uisuplatsi pilet on kooli organiseeritud grupikülastuse korral õpilastele tasuta, vajadusel saab uiske tasu eest kohapeal laenutada. Tallinna seenioritel (alates 65. eluaastast) on võimalik tasuta uisutada esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 10-17. Vähemalt korra kuus toimuvad liuväljadel tasuta eriüritused Tallinna vähekindlustatud peredele, jätkatakse ka erinevate tähtpäevade tähistamise traditsiooniga.

Üks tund uisutamist pealinna uisuplatsidel maksab 6,30-9,50 eurot, lastele ja seenioritele kehtib sooduspilet 4,20-6,30 eurot. Müügil ka hooajapassid, mis tagavad kõikide uisuparkide piiramatu külastuse. Uisuväljale on võimalik tulla oma uiskudega, kohapeal saab neid laenutada 4,5 euro eest. 

Tallinna uisuparkide teenust osutab riigihankega leitud lepingupartner HK Hall OÜ. Lisainfo: https://uisupark.ee.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.