"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TULEKUL. Pirita väärikate huvikoolis võetakse luubi alla kriisiennetus ja veebiturvalisus (0)
22. november 2023
Pirita väärikate huvikoolis räägitakse veebiturvalisusest. Foto: Unsplash

Reedel, 24. novembril algusega kell 12 kutsub Pirita väärikate huvikool osalema põnevas ja informatiivses loengus teemal “Turvalisus ja kriisi ennetamine”.

Loengul esinevad Tallinna Munitsipaalpolitsei esindajad ja veebipolitseinik, kes jagavad praktilisi nõuandeid selle kohta, kuidas olla valmis erinevateks kriisiolukordadeks ja kuidas vältida veebipettusi.

„Septembris Pirital alustanud väärikate huvikool on leidnud oma publiku ja toonud päevakeskusesse täissaalid. Kolmandas loengus anname praktilisi teadmisi turvalisuse tagamiseks, mis aitab kasvatada kriisiks valmisolekut meie kogukonnas. Ärge jätke võimalust kasutamata ja tulge kuulama väärtuslikku informatsiooni elutähtsatel teemadel“, kutsub Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Väärikate huvikool on kõigile huvilistele, sh väljastpoolt linnaosa tulijatele, tasuta.

Pirita väärikate huvikool jätkab panustamist elukestva õppe edendamisse ja kutsub kogukonda üles püsima kursis oluliste teemadega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.