"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
25.11. Jüri Kuuskemaa räägib Neitsitornis Tallinna kohvikutest  (0)
23. november 2023
Ajaloolane Jüri Kuuskemaa. Pressifoto

25. novembril kell 16 toimub Neitsitornis kohtumine Jüri Kuuskemaaga teemal „Tallinna kohvikud ühe kohvisõbra mälestustes“.

Vaatame üheskoos Jüri Kuuskemaaga näitust „Lõputu kohvijoomine“ Lühikese jala väravatornis ning seejärel joome kohvi ning kuulame külalise meenutusi Neitsitorni IV korruse 1980. aastate stiilis kujundatud kohvikuruumis.

Oodatud kõik, keda huvitab Tallinna kohvikukultuuri ajalugu.

Näitus „Lõputu kohvijoomine“ on kui nostalgiareis Tallinna vanalinnas kunagi olnud ja ka praegu töötavatesse menupaikadesse. Väljapanek Lühikese jala väravatornis tutvustab ajaloolisi kohvikuid, neile eritellimusel valminud mööblit ja kohalikku kohvikukultuuri laiemalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.