"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Talv võtab võimu - lähipäevil paugub kõva pakane (0)
24. november 2023
Talv annab üha jõulisemalt endast märku. Foto: Rene Suurkaev

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on lähipäevil nii öösel kui ka päeval tulemas miinuskraadid ja õhutemperatuur võib kohati langeda 15 külmakraadini. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund, pärast keskööd sadu hõreneb. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 5-11, pikemate selgimiste korral kuni 15 kraadi, saartel ja kohati rannikul 3-8 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Rannikualadel on lumehooge. Puhub muutliku suunaga tuul 2-5, põhjarannikul kirde- ja põhjatuul 3-8, puhanguti kuni 12 m/s. Külma on 2-8, kohati 10 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Rannikualadel on lumehooge. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 3-9, hommikul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 4-10, pikemate selgimiste korral kuni 15 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Õhtu poole jõuab paksem pilvemass ning tihedam lumesadu ja tuisk laienevad Ida-Eestist lääne poole. Puhub kirde- ja põhjatuul 7-11, puhanguti kuni 15, pärastlõunal tugevneb põhjarannikul põhja- ja loodetuul 12-17, puhanguti kuni 23 m/s. Külma on 4-8 kraadi. 

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Tihe lumesadu ja tuisk laieneb üle maa. Puhub loode- ja põhjatuul 7-11, puhanguti kuni 15, põhjarannikul 12-17, puhanguti kuni 23 m/s, pärast keskööd nõrgeneb järk-järgult. Külma on 4-10 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Ajuti sajab lund, õhtu poole sadu harveneb. Puhub läänekaare tuul 3-9, rannikul loode- ja põhjatuul puhanguti kuni 15 m/s, õhtu poole pöördub kõikjal lõunakaarde. Külma on 2-8 kraadi. 

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.