"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ÜHESKOOS. Muuseumide jõuluturg tuleb 9. detsembril (0)
28. november 2023
KULTUURNE JÕULUTURG: Pealinna muuseumid panevad õlad kokku. Meeli Küttim

Tallinna Linnamuuseumi korraldatav muuseumipoodide ühine jõuluturg kaasab tänavu uues asukohas rohkem osalejaid ja lisab võimalusi leida oma lähedastele erilisi ja väärtuslikke kingitusi.

Samal ajal toimub Kultuurikatlas ka Tallinna raamatumessi traditsiooniline jõulumüük. Kogu päeva jagavad laadal osalevad muuseumid infot uute näituste, hariduse ja võimaluste kohta.

Lisaks Tallinna Linnamuuseumi seitsmele filiaalile (näiteks Kalamaja muuseum ja Fotomuuseum) osalevad tänavu ka Eesti Vabaõhumuuseum, Eesti Ajaloomuuseum, Eesti Tervisemuuseum, Arvutimuuseum, Harjumaa Muuseum, Eesti sõjamuuseum – kindral Laidoneri muuseum, Eesti Kunstimuuseum, MOMU Mootorispordi Muuseum, Kalevipoja muuseum, Haapsalu linnus, Eesti Meremuuseum, Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum, Jääaja Keskus, Rannarahva muuseum ja Muuseumikaart. Kohvi- ja suupistelauda pakub Karulaugu pesto. Turud kestavad kell 11-17-

Kui eelmisel aastal toetasid laadal osalejad üheskoos Pagulasabi kaudu Ukraina sõjapõgenikke Eestis, siis tänavu läheb õnneloosi tulu heategevusfondile Minu Unistuste Päev, mis aitab ellu viia raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi ning toetab lapse ja tema lähedaste vaimset tervist.

.Lisainfot leiad Tallinna Linnamuuseumi veebilehelt ja Facebookist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.