"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
2.12. Laupäeval on botaanikaaias mahetoidu teemapäev (0)
29. november 2023
Botaanikaaias tuleb mahetoidu teemapäev. Foto: Pixabay

Tallinna Botaanikaaias peetakse laupäeval ehk 2. detsembril kell 11-16 mahetoidu teemapäeva. Rohelise pealinna eriprogrammi kuuluval teemapäeval räägitakse mahetoidu kvaliteedist ja tervislikkusest ning toimuvad temaatilised ringkäigud. Kohapeal saab soetada Jõgeval aretatud köögiviljade seemneid.

„Jõulukuu alguses, mil ootab tõenäoliselt ees aasta kõige pikem söögimaraton, on paslik meelde tuletada, kust meie toit tuleb, mis on selle keskkonnamõjud ja mida saame teha, et neid vähendada,“ märkis botaanikaaia metoodik ja teemapäeva kuraator Krista Kaur. „Enda kasvatatud mahetoit oma peenral, rõdukastis või aknalaual on selleks ideaalne viis,” lisas ta.

Mahetoidu teemapäeval astuvad ettekannetega üles Eesti Maaülikooli Mahekeskuse juhataja Elen Peetsmann ja Maaelu Teadmuskeskuse geenipanga juhataja Külli Annamaa. Toidutaimi tutvustavaid ringkäike botaanikaaia kasvuhoonetes ja palmimajas juhendab metoodik Krista Kaur.

Vaata päevakava: https://botaanikaaed.ee/et/uudis/teemapaev-mahetoit-02-12/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.