"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. 17 meetrit pikk jõulukaravan meelitas Rotermanni jõuluturule üle 6000 inimese (1)
02. detsember 2023
Jõulukaravan alustas tuuri Rovaniemist jõuluvana külast 4. novembril ja sõitis läbi seitsme linna, enne kui lõpetas oma iga-aastase Soome-tuuri reedel Tallinnas. Foto: Jelena Rudi

Coca-Cola jõulukaravan jõudis reedel Rotermanni kvartalisse ja avas sealse jõuluturu, mida väisas nelja tunni vältel üle 6000 inimese.

Jõulukaravan alustas tuuri Rovaniemist jõuluvana külast 4. novembril ja sõitis läbi seitsme linna, enne kui lõpetas oma iga-aastase Soome-tuuri reedel Tallinnas. Sel aastal tähistati tuuriga igaühe sisemist jõuluvana, mis sümboliseerib jõuluaja headust ja suuremeelsust. 

Vaata galeriid (7)

Coca-Cola jõulukaravan on 17 meetrit pikk, ligikaudu 2,6 meetrit lai ja kaalub üle 26 tonni. Legendaarne karavan on juba peaaegu kolm aastakümmet olnud jõuluaegne ikoon kogu maailmas, pärast seda kui ta esimest korda 90-ndate keskel telereklaamis säras. 

Külastajad said jõulukaravani kõrval jõuluvanaga pilti teha ning meeleolu hoidis üleval muusik ja meelelahutaja Daniel Levi Viinalass. Külastajad saatsid kokku üle 750 jõulukaardi, mille autoriteks on noored kunstnikud Karmen Kallas ning Mette-Marta Jürisson. 

Coca-Cola äpi kaudu oli võimalik Toidupanka toetada. Samuti läks heategevusse kokkukogutud pandipakendite tagastussumma.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Pigem
3. dets. 2023 22:31
Võiks uudistele teha sellest, kuidas üks suvaline üritus tekitas reede õhtuses südalinnas totaalse autoummiku - kust ka ühistransport läbi ei pääsenud.