"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. Kogu Haabersti on jõuluaegses valgussäras (0)
02. detsember 2023
Haabersti LOV

Pühad aina lähenevad ja Haabersti linnaosa tänavad ning haljasalad täituvad kaunite tulede ja ainulaadsete valgusinstallatsioonidega. Paigaldatud on mitmeid valgusinstallatsioone, dekoratsioone ja valguskette ning täiendatakse postidekoratsioone. Viimased installatsioonid lisanduvad linnaruumi detsembri keskpaigaks.

Vaata galeriid (7)

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et nagu eelmisel aastalgi, on jõulukuul valgussäras Väike-Õismäe tiigi promenaad. „Tiigi kaldal loovad jõulumeeleolu ja pakuvad silmailu mitmesugused põnevad valgusinstallatsioonid. Rohkelt valguslahendusi leidub terves linnaosas,“ ütles Siljanov. „Särab Järveotsa mänguväljak ning selle lähiümbrus, pilkupüüdvad valguslahendused on paigaldatud Õismäe siseringil, igal pool säravad valguspostid,“ jätkas linnaosa vanem ning lisas, et Haabersti Linnaosa Valitsus jõuludeks kuuske ei too, sest linnaosa jõulupuu kasvab Nurmenuku keskuse esisel platsil ning kuusk on ka juba ehitud. “Loodame, et meie jõulupuu, mis on juba üsna suureks kasvanud pakub rõõmu ja silmailu“ lõpetas Siljanov.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.