"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. Taliujujad võtsid mõõtu Admiraliteedi basseinis (0)
02. detsember 2023
Ksenija Kurs

Tallinna sadama Admiraliteedi basseinis leidis 1.–2. detsembril aset taliujujate suurüritus Iceswim Festival 2023. Viiendat korda toimuv festival on ettevalmistus järgmise aasta 4.–10. märtsil samuti Admiraliteedi basseinis toimuvateks taliujumise maailmameistrivõistlusteks.

Vaata galeriid (59)

Festivali veab eest MTÜ Uju Talvel. „On tore, et leidub inimesi, kes selliseid kihvte üritusi korraldavad, eriti talvel, kui kesklinnas suvega samaväärselt palju sündmusi aset ei leia. Aitame kesklinna valitsuses nende tegemistele nii palju kaasa, kui oskame ja suudame,“ rääkis kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Iceswim Festivalist on aastate jooksul kujunenud tõeline taliujujate meelisüritus. „Sellele üritusele on tõepoolest kõik oodatud: need, kes tunnevad end sel alal kui kala vees, aga ka need, kes on taliujumist enda jaoks alles avastamas,“ sõnas võistluse korraldaja Erkki Kasenurm.

Laupäeval, 2. detsembril toimusid Eesti meistrivõistlused, kus ujutakse erinevaid distantse alates 25 meetrist ja lõpetades 100 meetriga.

Täpsem teave võistluse kohta leiate aadressil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.