"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. Pühapäeval süüdati esimesed advendiküünlad Lasnamäel (0)
03. detsember 2023
Aleksandr Guzhov

Esimene advent jõudis kätte. Pühapäeval. Lasnamäe Linnaosa Valitsus tähistas algavat advendiaega kahes erinevas paigas Lasnamäel.

Vaata galeriid (41)

„Tulenevalt kirikukalendrist langeb tänavu neljas advent kokku jõululaupäevaga. Seega tavapärase nelja pühapäeva asemel, tähistame sel aastal kolmel pühapäeval advendiaega. Selleks, et tuua jõulumeeleolu suurema osa Lasnamäe elanikeni, toimub igal pühapäeval kahes erinevas linnaosa paigas südamlik advendiüritus. Kutsun kõiki tähistama peagi algavat rahu- ja jõuluaega,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Pühapäeval 3. detsembril süüdati advendiküünlad kahes kohas, kell 13.00 Linnamäe Maxima kõrval (Linnamäe tee 81a) ning kell 16.00 Majaka ja Lasnamäe tänava ristmiku kõrval oleval haljasalal. Advendiüritustel saab nautida ka väikest kontserti, esineb Laste Laulustuudio „Nupukesed“.

Kohapeal tekitab sooja olemise kuum alkoholivaba glögi ja imemaitsvad piparkoogid, mida jagatakse üritusel osalejatele tasuta. Kõige pisemaid külalisi lõbustab animaator Päkapikk. 

Kõigile huvilistele tasuta üritusi korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega. Ligi 1 tund kestvad kontserdid toimuvad välitingimustes, seepärast palume riietuda vastavalt ilmastikule. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.