"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. Tänavu toob kuller ka jõulukuuse tuppa  (0)
03. detsember 2023
Bolt Food

Jõulude ajal soovib pea iga eestlane koju kaunist kuusepuud – kes hangib selle metsast, kes kaupmehe käest ostukeskuse eest parklast. Sel aastal lisandub veel üks alternatiiv. Bolt Food pakub võimalust tellida endale sobiva suurusega jõulupuu otse rakendusest. Kuller toob kuusepuu ukse taha, säästes inimeste vaeva ja väärtuslikku aega, mis kuluks transpordile.

Vaata galeriid (6)

Kuusepuude tellimine Bolt Foodi rakenduse kaudu on alates tänasest võimalik Tallinnas ja Tartus. Rakenduses leiab kuused teenusepakkuja “Jõulupuud” valikust, kes kasvatab kuuski Lõuna-Eesti istandustes. Platvormilt leiab erineva suurusega kuuski ja nulgi kõrgusega kuni kaks meetrit ning ka kuusejalgu. 

Bolt Foodi Eesti juhi Jaagup Jalakase sõnul on rakendusest kuuse tellimisel mitmeid eeliseid. “Meie hea partner Artiston on valinud ilusaimad ja kaharaimad kuused Bolt Foodi platvormile valikusse ja meie kullerid on harjunud toimetama kohale enamat kui vaid toidukaupu. Selliselt saame pakkuda võimalust tellida kuusepuu koju ka neil linnainimestel, kellel pole võimalik või mugav seda ise hankida,” ütles Jalakas.  

“Tegime ka nalja, et platvormi suurim ja muljetavaldavaim “roog” sel aastal on kahemeetrine kuusk,” naerab Jalakas.

Kuusepuid toimetab kohale spetsiaalne meeskond, kelle sõidukid võimaldavad kuuski transportida. Parima puu valib müügiplatsil välja kuusemüüja, mitte kuller. Kuusepuid saab tellida kuni 24. detsembrini ja platvormil on tellimine avatud iga päev kell 10:00-20:00.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.