"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Tallinn tunnustas raekojas aasta parimaid sotsiaaltöötajaid (1)
05. detsember 2023
Tallinna 2023. aasta sotsiaaltootajate tunnustamine. Foto: Jelena Rudi

4. detsembril tunnustasid Tallinna linnavalitsus ning sotsiaal- ja tervishoiuamet raekojas aasta silmapaistvamaid sotsiaaltöötajaid ja valdkonnale pühendunud spetsialiste.

„Kui ma eelmisel aastal siin, Raekojas seisin, lootsin taas, et järjekordne suurte kriiside aasta jääb selja taha. Kuid paraku ei pääsenud me kriisidest ka sel aastal ja peame õppima ikka ja jälle, kuidas nendega käsikäes käia. Ilmselt tunnetate seda isegi, et selles valguses on just sotsiaalvaldkonnal ühiskonnas tugevam roll kui kunagi varem,“ ütles oma tänukõnes abilinnapea Betina Beškina. „Õnneks on meil väga head sotsiaalvaldkonna spetsialistid ning koos tegutsedes saame hakkama kõigi raskustega – seda on meile tõestanud ka möödunud aastad. Olgu selleks siis üha kasvav vaesus, vaimse tervise probleemid või üleüldine hirm ja ebakindlus oma tuleviku või turvalisuse pärast.“  

Betina Beškina tänas ja tunnustas vastuvõtule kutsutud sotsiaaltöötajaid ja koostööpartnereid. „Ilma teieta ei saaks me linnas nõnda edukalt toimetada ja abivajajate jaoks olemas olla,“ rõhutas abilinnapea.

Tänukirja silmapaistva töö eest aastal 2023 pälvisid Pille Soll-Jagomäe (Tallinna Tugikeskus Juks), Kristel Kolling (KÄO Tugikeskus), Ave Orgulas (Tallinna Perekeskus), Reet Mengel (Tallinna Sotsiaaltöö Keskus), Natalia Kääpakaust (Tallinna Vaimse Tervise Keskus), Galina Komarova (Iru Hooldekodu), Elo-Anne Kalev (Tallinna Lastekodu), Erika Pütsepp (Tallinna Laste Turvakeskus), Svea Kool (Haabersti linnaosavalitsus), Anneli Väär (Kesklinna linnaosavalitsus), Pille Toomsalu (Kristiine linnaosavalitsus), Inga Lugina (Lasnamäe linnaosavalitsus), Anne Vainu (Mustamäe linnaosavalitsus), Reelika Haan (Nõmme linnaosavalitsus), Jelena Afonova (Pirita linnaosavalitsus), Reet Nõmmsalu (Põhja-Tallinna linnaosavalitsus), Kirsti Ruul (Tallinna Strateegiakeskus) ning Arne Kailas ja Kaisa Üprus-Tali (Tallinna Sotsiaal- ja tervishoiuamet).

Tänukirja said ka Avatud Lootuse Fond ja Tallinna Kainestusmaja kogemusnõustaja projekti vedamise, Noorte arenguprogramm noortele uue võimaluste rohke tuleviku loomise, Eesti Punase Risti Tallinna selts puudustkannatavate perede abistamise ning Tallinna Sotsiaaltöö Keskus uuenduslike sotsiaalteenuste osutamise ja kodutute abistamise eest.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Miss Veronica
24. jaan. 2024 16:51
Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90,000 eura i danas imam svoju kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com