"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaasav eelarve toob Kakumäele võrgupargi. Kui palju hääli kogusid teised ideed? (0)
07. detsember 2023
Kakumäele rajatakse võrgupark. Foto on illustratiivne. Foto: Pixabay

Tallinna kaasava eelarve võiduideed on selgunud, ja Haabersti linnaosas sai enim hääli idee ehitada Kakumäele võrgupark. Rahvahääletuse võitnud ettepanek läheb teostamisele linna 2024. aasta eelarvest.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et kaasava eelarve raames oli Haaberstis hääletusel kümme ideed, mille seast linnaosa elanikud said valida oma lemmikud. “Hääletada sai kuni kahe endale meelepärase idee poolt ning enim hääli saanud idee teostatakse linna 2024. aasta eelarvest. Rahvahääletuse tulemusena osutus Haabersti linnaosas võitjaks algatus rajada Kakumäele võrgupark, mis kindlasti saab tulevikus uueks tõmbekohaks, kus seiklemine on nii väikestele kui ka suurematele külalistele lõbus kogemus,” sõnas linnaosa vanem ning tänas kõiki, kes kaasava eelarve protsessis osalesid.

Haabersti linnaosas jagunesid elanike antud hääled kaasava eelarve raames hääletusel olnud ideede vahel järgmiselt:

  • Silmarõõmu pakkuv hooldatud haljasala – 179 häält
  • Vandalismikindlad ratta hooldusjaamad – 158 häält
  • Jalgratturite rattatoed ristmikutel – 75 häält
  • Lastele oma välijõusaalid Haabersti linnaosasse – 217 häält
  • Raamatumajad Haaberstisse – 103  häält
  • Kakumäe võrgupark – 432 häält
  • Saun Kakumäe randa – 185 häält
  • Raamatusõprade linnaaed – 107 häält
  • Koerteväljak – 125 häält
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.