"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine tasuta jõulukontsert tõi Kaarli kirikusse tuhatkond kuulajat (0)
07. detsember 2023
Tanja ja Mikk Saar ning Peter Põder esinemas Kristiine jõulukontserdil Kaarli kirikus. Foto: Kristiine LOV

6. detsembril toimus Tallinnas Kaarli kirikus juba 19. aastat järjest Kristiine linnaosa tasuta jõulukontsert, kus astusid üles Tanja ja Mikk Saar ning Peter Põder.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on jõulukontserdist saanud üks tore traditsioon, mis toob pühade eel linnaosa rahva kokku ja loob südametesse pühaderõõmu. „Hiljutised suured kriisid on meile näidanud, et iga inimese panus on ühiskonnas oluline. Meie kogukond on väga kokkuhoidev. Mida iganes elu meie ette toob, koos saame me hakkama!“ ütles Jaanus Riibe oma kõnes, soovides kõigile kauneid saabuvaid jõulupühi.

Oma pühadesoovid edastas ligemale tuhandele kuulajale ka Kaarli koguduse abiõpetaja Kaisa Kirikal.

Jõulutraditsioone on Kristiinel veel teisigi – lisaks iga-aastasele jõulukontserdile korraldatakse erinevates asumites laternamatku, kus meenutatakse kohaliku piirkonna ajalugu. 17. detsembril toimub Löwenruh’ pargis traditsiooniline Kristiine jõululaat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.