"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinnas tähistatakse teist adventi suure laada ja jõulumaaga (0)
07. detsember 2023
Jõulud Põhja-Tallinnas. Foto: Marek Paju

Pühapäeval, 10. detsembril on Põhja-Tallinnas Stroomi rannapargis avatud suur jõululaat ja jõulumaa. Lisaks tähistatakse teist adventi Pelgulinna väljakul. 

“Teist adventi tähistame suure jõululaadaga, mis on avatud Stroomi rannapargis kell 10-16. Laadale tuleb kauplema ligi seitsekümmend müüjat, kes pakuvad talu- ja kalatooteid, sooje riideid, mänguasju ja palju muud huvitavat. Kell 15 algavad jõulumaa tegevused lasteetenduste ja mängudega, külla tuleb jõuluvana, saab sõita karusselli ja hobuvankriga,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

“10. detsembril ootab külalisi ka Pelgulinna selts. Pelgulinna Jõuluootuse üritus toimub kell 13.30-17 Kolde pst ja Ristiku tänava nurgal. Järgmisel nädalal aga kohtume juba Kalamajas, kus 16. detsembril kell 15-18 toimub tasuta pereõhtu,” märkis Pihlap.

Põhja-Tallinna jõulumaa Stroomi rannapargis on avatud 3., 10. ja 17. detsembril kell 15-18. Igal pereõhtul on kavas lasteetendused ja mängud, hobuvankrisõit, meisterdamise töötoad ja jõuluvana vastuvõtt. Esimesel ja teisel advendil saab sõita ka karusselliga. Kõik jõulumaa tegevused on tasuta.

Põhja-Tallinna valitsus on detsembriks valmistanud ette rikkaliku kultuuriprogrammi. Lisaks jõulumaale toimub 10. detsembril kell 10-16 suur jõululaat Stroomi rannapargis ja 16. detsembril kell 15-18 saabub jõuluootus Kalamajja, kus Vana-Kalamaja väljakul toimub tasuta pereõhtu. 19. detsembril kell 18 annab Peeteli kirikus (Preesi 5) tasuta kontserdi Uku Suviste. 

Põhja-Tallinna Jõulumaa üritus Facebookis: https://fb.me/e/1GngbgfhF Põhja-Tallinna Jõululaada üritus Facebookis: https://fb.me/e/1ztIfT2Fo

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.