"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Suusad alla! Tallinnas ootavad talverõõme nautima kuus suusarada (0)
08. detsember 2023
Suusarajad on hooldatud ja kutsuvad sporti tegema. Kuvatõmmis

Tallinna terviserajad on hooldatud, puhtad ja ootavad külastajaid. Tallinlastel on valida lausa kuue terviseraja vahel, kus nii jalutada kui ka suusatada saab.

“Hea on, traktor on raja sisse lükanud ja väga mõnus,” sõnas talisportlane Raigo.

“Ütleks, et väga hea, hommikul on alati head rajad, tore, et on inimesi, kes viitsivad toimetada ja teha,” ütles talisportlane Harri.

Radade eest kannab hoolt SA Eesti Terviserajad ja suusatajaid ootavad Õismäe, Merimetsa, Paepargi, Pirita, Nõmme-Harku ja Järve terviserada. Radu on palju, sest ka huvilisi on palju. Eelmisel aastal oli üksnes Tallinna radadel üle kahe miljoni külastaja, üle Eesti lausa 8,2 miljonit.

“Kui siin vaatame rada, täna on ilus rada, öösel oli külm, rajameister on hommikul käinud, praegu oleme siin Õismäe rabarajal. Kui minna näiteks Piritale või Nõmmele, seal saab palju tõuse sõita,” ütles SA Eesti Terviserajad juhataja Assar Jõepera.

“Kui Tallinnas ei ole, siis Keilas ja Nõmmel, üle Eesti on hea seis,” ütles Harri. Terviseradadel jalutades tuleb ainsana hoida ühte reeglit silmas: ära kõnni suusarajal.

“Terviserajad.ee avalehelt avaneb radade võrgustik ja rajameistrite kommentaarid on kohe radade all. Rajameister oli pärast kella 9 pannud kommentaari üles, et rada on hooldatud ja tulge nautima. Nii et vaadake kommentaare ja tulge nautima,” ütles Jõepera.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.