"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita noored koguvad Toidupangale annetusi (0)
09. detsember 2023
Pirita LOV

9. detsembril koguvad Pirita noortekeskuste esindajad, vabatahtlikud ja Pirita linnaosa valitsuse töötajad Pirita Rimis Toidupangale annetusi. Kogujad kutsuvad elanikke üles osalema toidukogumispäevadel Pirita Rimis (Merivälja tee 24). Toidukogumispäevade eesmärk on koguda kauasäilivaid toiduaineid alla toimetulekupiiri elavatele Eesti inimestele.

Pirita linnaosa vanema Kaido Saarniidu sõnul on toidupankade roll meie ühiskonnas üha olulisemaks muutunud ning ta on äärmiselt tänulik kõigile, kes annetavad oma aega ja ressursse selle hea eesmärgi nimel. “Tulge ja andke oma panus lastega perede heaks, kes on sattunud raskustesse!” ütles Saarniit.

Nii Pirita linnaosa elanikud, kui ka kõik teised, on oodatud osalema toidukogumispäevadel ning annetama kauasäilivaid toiduaineid lastega perede abistamiseks. Teeme ühise panuse abivajajate elule.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.