"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Politseinikuna esinenud kelmid varastasid kontodelt üle 22 000 euro (0)
09. detsember 2023
Kuvatõmmis

Politsei uurib kahte juhtumit, milles Tallinna elanikud langesid politseinikuna esinenud kelmide küüsi, kes varastasid pangakontodelt kokku üle 22 000 euro.

Mustamäel elavale 73-aastasele naisele helistas väidetavalt politseitöötaja ning täpselt tuvastamata asjaoludel paigaldas tema arvutisse programmi, mille abil kanti naise pangakontodelt edasi 16 400 eurot, teatas BNS-ile Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Põhja-Tallinnas elavale mehele helistati väidetavalt politseist ja teatati, et tema nimele üritati vormistada laen. Kõne suunati pangatöötajale, kes teatas, et laenutaotluse tühistamisega peab mees talle ütlema oma pangakardi andmed ja kinnitama teatud toimingud Smart-ID abil. Hiljem selgus, et mehe kontolt tehti edasi makseid kokku 5700 euro eest. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.