"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine Väärikate Meeste Klubi ootab oma ridadesse uusi liikmeid (0)
15. detsember 2023
Kristiine Väärikate Meeste Klubi kohtumisel Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibega. Foto: Kristiine LOV

Hiljuti oma 11. sünnipäeva tähistanud Kristiine Väärikate Meeste Klubi peab oma koosistumisi iga kuu teisel ja neljandal kolmapäeval Kristiine Tegevuskeskuses. Sel nädalal külastas neid – nagu saanud viimastel aastatel heaks tavaks – Kristiine linnaosa vanem, kes andis ülevaate linna tänavustest tegemistest ja suurematest tulevikuplaanidest piirkonnas.

Väärikad mehed olid ühisel seisukohal, et lõpuks võiks linn valmis ehitada jalakäijatele ja kergliiklejatele mõeldud tunnelid Endla tänava viadukti ja Paldiski maantee viadukti juurde. Samuti rõhutati Tondi mitmetasandilise ristmiku ehituse olulisust. Jaanus Riibe kinnitas, et tuleval aastal plaanib linn panustada varasemast enam tunnelite, sildade ja viaduktide ehitusse ning mõlema osutatud tunneli rajamine on hetkel plaanis.

Kristiine Väärikate Meeste Klubil on praegu 17 liiget, seekordsel kohtumisel oli neid kohal 11. Neil, kes soovivad liituda, piisab vaid Kristiine Tegevuskeskusesse (Sõpruse pst 5) kohale tulla. Järgmine kord avaneb selleks võimalus 10. jaanuaril kell 13.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.