"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn premeerib Eneli Jefimovat ja tema treenerit 10 000 euroga (0)
18. detsember 2023
Aleksandr Guzhov

Tallinn premeerib lühirajaujumise Euroopa meistrivõistlustel kaks medalit võitnud Eneli Jefimovat ja tema treenerit Henry Heina kokku 10 000 euroga.

Eneli Jefimovat premeeritakse 6800 euroga, tema treener Henry Hein saab preemiaks 3200 eurot. Jefimova võitis Rumeenias Otopenis 5.-10. detsembril lühirajaujumise Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali 100 meetri rinnuliujumises ja hõbemedali 50 meetri rinnuliujumises. 

Abilinnapea Tiit Terik märkis, et hiljuti Tallinna aasta sportlase tiitliga pärjatud Eneli Jefimova saavutus on suurepärane näide sellest, kuidas pühendumine ja visadus viivad meistritiitliteni. „Linnavalitsus toetab tallinlastest sportlasi, kes on rahvusvahelistel tiitlivõistlustel silma paistnud ning Eestist edukalt esindanud. Oleme uhked Eneli Jefimova ja tema treeneri Henry Heina üle ning usume, et nende edulugu innustab ka teisi noori sportlasi,” sõnas abilinnapea.

Tallinn tunnustab tallinlastest sportlaste ja nende treenerite kõrgeid sportlikke saavutusi nii olümpiamängudel, maailmameistrivõistlustel, Euroopa meistrivõistlustel kui ka Euroopa mängudel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.