"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Liikuri tänaval ja Läänemere teel muutub parkimiskorraldus (0)
19. detsember 2023
VAIKUS. Linn hakkab piirama parkimist Läänemere teel. Foto: Albert Truuväärt

Alates teisipäevast hakkab Tallinnas Lasnamäel Liikuri tänaval ja Läänemere teel kehtima uus püsiv liikluskorraldus. Läänemere teel on sõidukite parkimine keelatud teisipäeviti ajavahemikul kell 10-14. Liikuri tänaval on sõidukite parkimine keelatud neljapäeviti ajavahemikul kell 10-13.

„Meie jaoks on tegemist pilootprojektiga, mille eesmärkideks on muuta Lasnamäe tänavad turvalisemaks ja parandada ligipääsetavust,  eriti talveperioodil. Usun, et nende jõupingutuste tulemusena paraneb sealse ümbruskonna liiklusohutus oluliselt ning lisaks saame korralikumalt koristada lumest niigi kitsaid tänavaid,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe linnaosa valitsus palub kõigil liiklejatel olla tähelepanelik uue parkimiskorralduse suhtes ning järgida kehtestatud parkimispiiranguid. Muudatustega kaasnevad liiklusmärgid paigaldatakse selle nädala jooksul. Tegemist on püsiva muudatusega ning parkimist piiravad liiklusmärgid jäävad kehtima aastaringselt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.