"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Stefani kontsert Nõmmel tõi kokku väljaku täie publikut. Vaata ka teisi kontserte (0)
20. detsember 2023
Nõmmel annab tasuta kontserdi armastatud laulja Stefan. Foto: Nõmme LOV

Neljapäeval esines Nõmmel Jaama tänava väljakul armastatud laulja Stefan.

Nõmmel on aastaid traditsioon korraldada kohalikele tasuta advendikontserte. Tänavu esimesel advendil esines Rahu kirikus Koit Toome, teisel advendil andsid kontserdi Nõmme Huvikooli õpilased ja kolmandal advendil Nõmme Kultuurikeskuse huviringid.

Tänavu langeb neljas advent jõululaupäevale ja nii otsustas linnaosavalitsus korraldada neljanda tasuta kontserdi linnarahvale paar päeva varem. „Nõmme linnaosavalitsuse poolt korraldatud advendikontserdid on olnud populaarsed ja kogukonnas oodatud. Koit Toome kontserdile kirikusse ei mahtunud kõik soovijad ära ja nii otsustasime Stefani kontserdi Jaama tänava väljakul korraldada, kus ruumipuudust pole,“ ütles Nõmme linnaosavanem Karmo Kuri ja kutsub kõiki ka teistest linnaosadest kontserti nautima. Kontsert on jõuluhõnguline, lisaks pophittidele kõlavad ka jõululaulud. „Lumi on küll suures osas sulanud, aga Stefan aitab jõulutunnet luua ja on lootust, et ka lume uuesti sadama laulda,“ on Kuri lootusrikas.

Aasta lõpus on tasulisi kontserte Nõmmel igale maitsele ja muusika saatel saab astuda uude aastasse.

22. detsembril Johan Randvere „Ma unistan valgetest klahvidest“ Nõmme kultuurikeskuses

23. detsembril Paul Neitsovi kitarrikontsert „Jõuluteraapia“ Rahu kirikus

26. detsembril Koit Toome ja Alika Milova jõulukontsert Rahu kirikus

27. detsembril Les Bohemes jõulukontsert Rahu kirikus

28. detsembril esinevad Ivo Linna, Robert Linna ja Kalle Sepp Rahu kirikus

30. detsembril Estonian Voices jõulukontsert Rahu kirikus

1. jaanuaril uusaastakontsert Siiri Sisask „Oma laulud“ Nõmme kultuurikeskuses

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.