"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe kutsub elanikke loobuma ilutulestiku laskmisest elumajade vahel (0)
22. detsember 2023
Tallinn jätab aastavahetuse ilutulestiku ära Foto: Svetlana Aleksejeva

Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub üles elanikke mitte laskma ilutulestikku elumajade vahel ning hilisõhtul. Aastavahetusel toimub Vabaduse väljakul suur uusaastapidu, kuhu on oodatud kõik Tallinna linna elanikud ning külalised. Kohapeal on võimas valgusetendus.

“Tallinna linn loobus ka sellel aastal ilutulestiku korraldamisest. Võttes arvesse majanduslikku olukorda, suunati säästetud rahalised vahendid sotsiaalvaldkonda. Kutsun üles Lasnamäe elanikke loobuma ilutulestiku laskmisest elumajade vahel ning hilistel kellaaegadel. Lisaks paljudele teistele põhjustele, tekitab ilutulestik stressi nii koduloomadele kui ka väikestele lastele, kes magavad sel ajal ööund,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Ta lisas, et mõistab elanike soovi tähistada meeleolukalt pühi, kuid selle juures palub arvestada lähedal elavate inimeste turvalisuse ning huvidega. Samuti tuletab linnaosa vanem meelde, et neljapäeval, 28. detsembril kell 20 õhtul korraldab Lasnamäel ilutulestikku eraettevõte aadressil Punane 40. 

Sarnaselt eelmisele aastale ei korralda Tallinn ilutulestikku. Selle asemel toimub Vabaduse väljakul suur uusaastapidu, kus esinevad publiku poolt armastatud Eesti ansamblid: Laine, Trad.Attack! ja nublu & gameboy tetris. Südaööl paneb üritusele võiduka lõpu valgusetendus. Ürituse kohta leiab rohkem infot siin

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid