"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Tšellist Silvia Ilves üllatab kontserdil muusikutest poegade ja Margus Vaheriga (1)
25. detsember 2023
Muusik Silvia Ilves koos pojaga kontserdiks harjutamas. Kuvatõmmis

Pühadega käib kaasas ka kauni muusika nautimine. Kontsertide valik aasta viimasel nädalal on Tallinnas väga suur ja kuulamist leidub igale maitsele. Kulminatsiooniks on muidugi aastavahetuse tähistamine Vabaduse väljakul.

Tšellist Silvia Ilves on üks nendest muusikutest, kes aasta lõpust maksimumi võtab. Selle aasta pühade ajal üllatab ta publikut aga sellega, et tuuritab mööda Eestit ringi jõulukavaga “Südames tähtede poole”, kus peale laulja Margus Vaheri astuvad üles Silvia enda kaks poega, 11-aastane Tristan tšellol ja 13-aastane Stefan klaveril.

“Meil on väga lustakad lood, “Frozeni” filmist “Let it go”, see on üks keerulisemaid lugusid, mis me Stefani ja Tristaniga esitame kolmekesi. Meil on ka jõulumuusikat, ”Talve võlumaa”, “Feliz Navidad” on kõige lahedam lugu,” ütles Ilves.

Silvia poeg Stefan tunnistab, et kontserdiks ettevalmistumine on olnud üsna raske: “On küll päris keeruline olnud, kokku on 15 lugu ja pean need kõik pähe saama. Praegu mängisin kõik lood peast peale Margusega lood, sest pidin need saated ise tegema duurimärkide järgi.”

Silvia Ilves koos poegadega ootab kõiki kontserdile Kaarli kirikusse 27. detsembril.

Aastavahetus Vabaduse väljakul

Aastavahetuse pidu 31. detsembril Vabaduse väljakul tõotab tulla samuti väga meeleolukas. Esinevad Nublu ja Game Boy Tetris, Bad Attack ja kell 21 astub lavale legendaarne ansambel Laine.

“Tükk aega mõtlesime, mida oma repertuaarist valida, aga siis otsustasime, kui on jahe, tuleb võtta disko ja ikka “Hoogsas rütmis” ja “Ding dinge dong”, sellised rõõmsad laulud,” ütles ansambel Laine liige Merle Lilje.

Infot selle kohta, kuhu pühade ajal kontserdile minna ja keda kuulata, leiab ka pealinn.ee kodulehel.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Miss Veronica
24. jaan. 2024 17:28
Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90,000 eura i danas imam svoju kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com

Seotud artiklid