"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Väga külm ilm jätkub - neljapäeva öö võib tuua 30 miinuskraadi (0)
03. jaanuar 2024
Külm maalib looduse kauniks. Foto: Jelena Rudi

Keskkonnaagentuuri ilmateenistuse prognoosi järgi saavad väga külmad ilmad lähipäevil jätku. Prognoosi järgi tuleb neljapäeva öösel kuni 30 kraadi pakast, päeval aga kuni 26. 

Neljapäeva öösel on selge või vähese, lõuna pool vahelduva pilvisusega ilm. Rannikul ja Lõuna-Eestis sajab kohati lund ja tuiskab. Puhub ida- ja kirdetuul 4-8, puhanguti 11, rannikul 8-15, puhanguti kuni 21 m/s. Külma on 19-26, Kirde-Eestis kuni 30, saartel 11-18 kraadi. 

Peipsi järvel puhub ida- ja kirdetuul 4-8, puhanguti 11 m/s. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Külma on 25-29 kraadi. 

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja tuiskab. Puhub ida- ja kirdetuul 4-8, puhanguti 11, rannikul 8-14, puhanguti kuni 20 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Külma on 18-26, saartel 10-17 kraadi. 

Peipsi järvel puhub ida- ja kirdetuul 5-8, puhanguti kuni 12 m/s. Õhtul võib sadada nõrka lund. Nähtavus on enamasti hea. Külma on 21-24 kraadi. 

Vaata galeriid (11)

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja rannikul tuiskab. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, rannikul 6-12, puhanguti kuni 17 m/s, hommikuks nõrgeneb. Külma on 18-24, Kirde-Eestis kuni 28, saarte rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab lund. Rannikul kohati tuiskab. Puhub ida- ja kirdetuul, saartel ka põhjatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 17-22, saartel ja rannikul 8-15 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, rannikul kohati tuiskab. Pärast keskööd on Kagu-Eestis selgem ja sajuvõimalus väheneb. Puhub põhjakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Ida-Eestis on külma 18-24, kohati kuni 30, Lääne-Eestis 8-16 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 11 m/s. Ida-Eestis on külma 14-21, Kagu-Eestis kuni 25, Lääne-Eestis 7-13 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Külma on 12-18, kohati kuni 22, saarte rannikul kuni 8 kraadi. Päeval on pilves olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 1-6 m/s. Külma on 7-15 kraadi, saartel tõuseb temperatuur kohati kuni -3 kraadini. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.