"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VÕIMAS! Marten Liiv võitis kiiruisutamise EM-il hõbemedali (0)
07. jaanuar 2024
Foto: martenliiv.ee

Marten Liiv võitis pühapäeval Hollandis Heerenveenis kiiruisutamise Euroopa meistrivõistlustel 500 meetri distantsil hõbemedali.

Liiv läbis distantsi ajaga 34,78, kaotades võitjale 30 sajandikuga. Euroopa meistritiitli võitis Liiviga samas sõidus startinud hollandlane Jenning Dee Boo tulemusega 34,48. Pronksmedal kuulus poolakale Marek Kaniale ajaga 34,86.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.