"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haabersti tegevuskeskus pakub abi, meelelahutust ja tasuta huviringe (0)
09. jaanuar 2024
Haabersti tegevuskeskuses jätkavad tööd neli üksust. Foto: Haabersti LOV

Haabersti päevakeskuse ja Haabersti vaba aja keskuse ühinemisel loodi aasta algul uus asutus nimega Haabersti tegevuskeskus. Haabersti tegevuskeskuses jätkavad tööd neli üksust: päevakeskus, perekeskus, suunatud teenustena koduteenus ja noortekeskus.

Haabersti tegevuskeskuse juhataja Kaidi Liive sõnul jätkavad kõik üksused oma tööd parimal võimalikul viisil. „Usun, et suudame endiselt pakkuda Haabersti inimestele abi, meelelahutust, noortele tasuta huviringe ja põnevaid linnalaagreid,“ märkis Liive.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov lisas, et Haabersti tegevuskeskuses tegevused on enamasti päevasel ajal. “Kuigi nimi on Õismäe tee 24 asuval tegevuskeskusel uus, on pakutavad teenused ja huvitegevus samad, mis varem,” kinnitas linnaosa vanem ning julgustas kõiki tutvuma Haabersti tegevuskeskuse pakutavaga.

Tegevuskeskuses on neli peamist tegevussuunda: suunatud teenustena koduteenus, perekeskus tuge vajavate perede lastele, noortekeskus, mis pakub igal argipäeval tasuta tegevusi huviringides, õpiabi ja vaba aja tegevusi, et toetada noorte aktiivsust ja toimetulekut ühiskondlikus elus ning eakate päevakeskus, kus toimivad huviringid ja korraldatakse avalikke üritusi.

Teenuste kasutamiseks on vaja eelnev registreerimine päevakeskuse infotoas (Õismäe tee 24) või telefonil 5624 2925.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.