"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Buss number 35 liigub kesklinnas uuel marsruudil (1)
11. jaanuar 2024
Pilt: Albert Truuväärt

Alates esmaspäevast, 15. jaanuarist muutub Tallinna kesklinnas Narva maanteel ja Pronksi tänaval bussiliini nr 35 liikumistee.

Pelguranna suunal sõidab buss nr 35 marsruudil: Narva maantee, Pronksi tänav, Rävala puiestee, Teatri väljak, Estonia puiestee, Vabaduse väljak ja Kaarli puiestee. Tehakse peatused Raua, Paberi, Tornimäe ja Estonia. Ära jäävad peatused F.R. Kreutzwaldi (ajutine) ja Keskturg (ajutine).

Seli suunal on bussiliini nr 35 liikumistee: Estonia puiestee, Teatri väljak, Rävala puiestee, Pronksi tänav ja Narva maantee. Tehakse peatused Estonia, Tornimäe, Paberi ja Raua. Ära jäävad peatused Keskturg (ajutine) ja F.R. Kreutzwaldi (ajutine).

Sõiduplaanide, liinide liikumisteede ja peatustega on võimalik tutvuda veebilehel transport.tallinn.ee.

Märksõnad:
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Organicore CBD Price
12. jaan. 2024 06:04
I do trust all the ideas youve presented in your post They are really convincing and will definitely work Nonetheless the posts are too short for newbies May just you please lengthen them a bit from next time Thank you for the post