"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mati Hiisi loodusfotode näitus avab värvi ja vormi salapärast mängu (2)
16. jaanuar 2024
Fotokunstnik Mati Hiis oma töödega. Foto: erakogu

Kristiine tegevuskeskuse päevakeskuses on avatud Mati Hiisi loodusfotode näitus „Värv ja vorm looduses“. Eesti loodusfotograafide paremikku kuuluv Mati Hiis (s 1946) näitab värvi ja vormi salapärast mängu looduses.

Mitmetel konkurssidel auhinnatud pilte näeb sellel näitusel vähe: valituks on osutunud hoopis tööd, mida autor tahab teistega jagada. Esile tuleb nüansseeritud värvi- ja vormimäng, vaatajale avaneb isikupärase nurga alt nähtud Eesti maastik – vahel lausa eksootilisena näivas ilus.

“Kristiine tegevuskeskuses toimuvad regulaarselt erinevad üritused ja huviringid. Näitusega paralleelselt ootame kõiki tutvuma päevakeskuse ruumide ja võimalustega. Ootame kõiki huvilisi külastama näitust ja jagama nägemust loodusest, mis pakub häid emotsioone aasta pimedaimal ajal. Näitus jääb avatuks juuni lõpuni,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine Tegevuskeskuse päevakeskus asub aadressil Sõpruse puiestee 5.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Massimiliano Cottarelli
21. märts 2024 03:07
I got my already programmed and blanked ATM card to withdraw the maximum of $1,000 daily for a maximum of 20 days. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $20,000. Mike Fisher Hackers is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and he is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. get yours from Mike Fisher Hackers today! Just send an email to blankatm156@gmail.com . Note this is not free
Mrs. Albertina
18. jaan. 2024 17:13
Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90,000 eura i danas imam svoju kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com