"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine noortekeskust külastas mullu üle 1600 noore (0)
19. jaanuar 2024
Kristiine noortekeskus pakub mitmekülgset tegevust eri vanuses noortele. Foto: Kristiine LOV

Kristiine noortekeskuses oli möödunud aastal 5240 külastust ja 1609 külastajat.

Kristiine noortekeskuse juht Ivar Olesk ütles kokkuvõttes, et mulluse aasta keskmes olid ühisüritused linnaosa asutuste, teiste Tallinna noortekeskuste ja organisatsioonidega. „Koostöös mobiilsete noorsootöötajate ja Kesklinna noortekeskusega sai suvel teoks tänavaspordi turniir Fairplay, millega plaanime jätkata ka sel aastal. Sügisel korraldas noortekeskus koos Kristiine linnaosa valitsuse, mupo, haridusameti ja politseiga noortefestivali Kristiinefest23, millest loome samuti iga aastase traditsiooni,“ ütles Olesk.

Noortekeskuses toimus arvukalt ühiseid kokkamisi, meisterdamisi, turniire, laagreid, välitegevusi, filmiõhtuid jm. „Meie maja külastatavus on kasvab. Jätkame tööd selle nimel, et nii noortel kui ka töötajatel oleks alati rõõm siia tulla!“ lisas Olesk.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe selgitas, et aastate jooksul on noortekeskuses pingutatud selle nimel, et pakkuda atraktiivseid tegevusi eri vanuses noortele ja alati on keskus arvestanud ka noorte ettepanekutega. „Iga päev on võimalik mängida piljardit, lauatennist, lauajalgpalli, PlayStationit ja teisi lauamänge. Keskuses on rahulik õpinurk, kus saab õppida ja vajadusel noorsootöötajalt abi küsida. Kristiine noortekeskusesse on oodatud kõik noored,“ rõhutas Riibe.

„Praegu on projekteerimisel Kullo huvikeskuse uus hoone, kuhu tulevad ka Kristiine noortekeskuse uued ruumid. See pakub tulevikus noortele palju uusi võimalusi,“ lisas Riibe.

Kristiine noortekeskus on Kristiine tegevuskeskuse struktuuriüksus. Noortekeskus asub aadressil Sõpruse puiestee 4a.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.