"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GRAAFIK. Lasnamäe jätkab hoovide lumekoristust (1)
23. jaanuar 2024
HOOVID PUHTAKS. Lasnamäe jätkab majadevahelise lumekoristusega. FOTO: Albert Truuväärt

Lasnamäel jätkuvad lumekoristustööd graafiku alusel, mis hõlmavad mitmeid tänavaid, piirkondi ning hoove.  

„Pingutame järjepidevalt, et tagada Lasnamäe hoovides ligipääsetavus. Palume sõidukijuhtidel jälgida tähelepanelikult liikluskorralduse muudatusi, kuna mõni seisma jäänud auto võib mõjutada koristustööde kvaliteeti,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lumekoristustööde graafik:

24. jaanuar 2024

  • Katleri tänav 17, 19 ja 25;
  • Virbi tänav 18 ja 20;
  • Loitsu tänav 6;
  • Pae tänav 58, 84, 86 ja 88;
  • Kalevipoja tänav 15 ja Kalevipoja põik 2. 

25. jaanuar 2024

  • Punane tänav 13, 25, 27;
  • Pallasti tänav 34. 

Info edastatakse korteriühistutele vähemalt kaks päeva enne koristustööde teostamist. Lisaks avaldatakse teavet linnaosavalitsuse koduleheküljel ja sotsiaalmeedias, mis on kõigile huvilistele kättesaadav.

Lumekoristuse kohustus kehtib ka kinnistute eraomanikele. Lasnamäel kuulub terve hulk kvartalisiseseid parklaid ja nende juurdepääsuteid eraomandisse (üldjuhul korteriühistutele). Lisaks on hulk parklaid antud lepingu alusel korteriühistutele iseseisvaks kasutamiseks. Sellistes parklates korraldab lumekoristust rendilepingu allkirjastanud korteriühistu.

Lisaks tuletab linnaosavalitsus meelde, et avalikult kasutataval linnamaal paiknevate objektide korrashoiu ja hoolduse eest vastutab nende omanik, kes peab tagama nende ümbruse heakorra 6 meetri raadiuses. Autoomanikud on kohustatud tegema heakorratöid sõiduki ümbruses 1 meetri raadiuses.

Kui tegemist ei ole eramaaga, on halvasti koristatud teedest võimalik teada anda dispetšerile. Dispetšeri telefoninumber 600 7978 on ööpäevaringselt aktiivne ning tasuta helistajatele. Hoovide lumekoristustöid puudutavate küsimuste korral on võimalik pöörduda saates e-kiri meiliaadressile aive.smirnov@tallinnlv.ee või helistades telefoninumbrile 645 7782.

Lisateave: Julianna Jurtšenko, Lasnamäe linnaosa vanem, tel. 5783 8624.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Veronica
23. jaan. 2024 21:38
Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90.000 eura i danas imam vlastitu kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com