"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine kutsub eakaid taas tantsulõunale (0)
24. jaanuar 2024
Kristiine kutsub taas inimesi tantsima. Foto: Kristiine LOV

Neljapäeval, 25. jaanuaril algusega kell 14 toimub Tallinna puuetega inimeste koja saalis eakate tantsulõuna, kus retrohitte esitavad Toomas Toimeta ja ansambel Cantare.

Eakate tantsulõuna on Kristiine linnaosa valitsuse korraldatud traditsiooniline üritus, mis toimunud viimastel aastatel sügisest kevadeni keskeltläbi kord kahe kuu jooksul. Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe avaldas heameelt selle üle, et Kristiines toimub juba aastaid tasuta tantsuüritus eakatele, millest võivad osa võtta kõik.

„Tants parandab meeleolu, tugevdab füüsilist tervist ning vähendab emotsionaalset väsimust ja stressi. Meie üritused on kujunenud paljudele pealinlastele kohaks, kus kohtuda oma vanade tuttavatega. On tore, et alati on tantsulõunal ka elav muusika. Olge osa sellest toredast üritusest,“ lisas Riibe.

Üritus kestab umbes kaks tundi, pausi ajal pakutakse tantsijatele kohvi, teed ja küpsiseid.

Tallinna Puuetega Inimeste Koda asub aadressil Endla 59, lähim ühistranspordi peatus on Mooni, kus peatuvad bussid nr 16, 21, 21B, 42 ja 92.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.