"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA. Pressikonverentsil: streigist, ringmajandusest ja uuest kampaaniast (0)
24. jaanuar 2024
Abilinnapea Andrei Kante. Foto: Aleksandr Guzhov

Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsile kolmapäeval, 24. jaanuaril kell 12 osalevad abilinnapead Tiit Terik, Joosep Vimm ja Andrei Kante ning linnavalitsuse ööelu nõunik Natalie Mets.

Pressikonverentsil räägitakse kavandatavast linna eluruumide kasutusse andmise uuest korrast, Tallinna ringmajanduse arengukavast ning tutvustatakse, kuidas ja milliste vahenditega minnakse üle ringmajandusele aastaks 2035, pealinna haridusasutuste töökorraldusest haridustöötajate streigi ajal ning sotsiaalkindlustusametiga koostöös valminud seksuaalse ahistamise vastasest kampaaniast ööelus.

Pressikonverentsi saab reaalajas jälgida SIIN

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.