"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII. Reaalkooli õuel asetati mälestusmärgi juurde pärjad (0)
02. veebruar 2024
Mälestusmiiting Reaali Poisi juures. Foto: Ilja Matusihis

Tallinna kesklinna koolid tähistasid Reaali Poisi juures Tartu rahu 104. aastapäeva. Tallinna linnavalitsuse poolt asetasid mälestusmärgi jalamile pärja linnapea Mihhail Kõlvart ning abilinnapead Andrei Kante ja Joosep Vimm.

Tallinna gümnasistid tähistavad traditsiooniliselt Tartu rahu aastapäeva Vabadussõjas langenud õpetajate ja õpilaste mälestussamba juures Tallinna Reaalkooli kõrval. Ühismiitingul osalesid  Gustav Adolfi Gümnaasium, Tallinna Inglise Kolledž, Tallinna 21. Kool, Tallinna Prantsuse Lütseum ja Tallinna Reaalkool.

Vaata galeriid (25)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.